LICHT

Een belangrijke pijler van een geslaagd evenement is de juiste belichting. Afhankelijk van uw wensen leveren wij lichtoplossingen die wij naadloos integreren in uw productie. Ons assortiment is uitgebreid, van conventioneel licht tot intelligent licht tot LED verlichting, wij hebben het in huis. Bij alle lichtoplossingen leveren wij een lichtplan op maat, passend bij uw evenement.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Onderstaande lichtoplossingen geven u een verhelderend beeld van de mogelijkheden.

Conventioneel licht
Conventioneel licht is eigenlijk het normale licht dat u kent en wordt daarbij ook vaak gebruikt voor belichting. Conventioneel licht is uitermate geschikt voor het uitlichten van een spreker, een bedrijfsruimte of een beursstand.

Intelligent licht
Intelligent licht is simpel gezegd bewegend licht en heeft talloze toepassingen. Ideaal voor muziekevenementen en het ultieme ‘wow’ effect. Intelligent licht geeft een upgrade aan sfeer en beleving op uw evenement. Denk hierbij aan spetterende lichtshows en maatwerk lichtoplossingen geheel passend bij de identiteit van uw evenement.

LED verlichting
LED verlichting is de laatste jaren flink in opmars en bijna niet meer weg te denken bij evenementen, breed inzetbaar en bovendien energiezuinig. LED verlichting is geschikt voor sfeerverlichting op beurzen, stands en bedrijfspresentaties maar kan ook ingezet worden bij muziekevenementen. Het is programmeerbaar en alle kleuren beschikbaar waardoor het oneindig veel mogelijkheden geeft.

Voor meer informatie over lichtoplossingen die wij leveren kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Unsupported get request. Object with ID '1215760578449575' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api
Type: GraphMethodException
Code: 100
Subcode: 33
Please refer to our Error Message Reference.